#KGSpecial – Ze Schijnen Daar #2: Mimeirhel Benita

Nog altijd is er interlandvoetbal en daarom is het eens goed om een kijkje te nemen bij een van de achttien verhuurde spelers. Op Patreon maken we sinds dit seizoen Ze Schijnen Daar: een podcast over de verhuurde Feyenoorders. Daarin zoomen we iedere aflevering op één van de spelers in. Deze maand: Mimeirhel Benita. 

Benita – medespelers mogen hem Mimi noemen – maakte zijn debuut onder Arne Slot en kwam in drie seizoenen tot zes optredens. Bij Excelsior maakte hij stappen en dit seizoen bij Heracles wil hij zichzelf echt op de kaart zetten. Het heilige doel: basisspeler worden in de Kuip. 

In deze aflevering gaat Duif naar een wedstrijd van Heracles, tegen het Heerenveen van trainer Robin van Persie. We horen een Heracles-supporter en een ex-medespeler: Redouan El Yaakoubi. Bij Excelsior raakte hij onder de indruk van de Feyenoorder en hij ziet hem in de toekomst basisspeler worden. Al zijn er nog verbeterpunten. 

Als klapper op de vuurpijl komt Mimeirhel ook zelf nog even aan het woord. Hoe is het in Almelo, dat toch bepaald geen Rotterdam is? En waarin moet hij zich nog verbeteren om straks in De Kuip een serieuze kans te krijgen?  

Verder krijg je ook een update: wat is het laatste nieuws rondom de verhuurde Feyenoorders en welke spelers presteerden het best?

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.